Wij geloven dat een houten vloer die goed wordt onderhouden een leven lang meegaat. Daarom kunt u bij ons terecht voor professioneel onderhoud. Denk aan diepe reiniging van gelakte of geoliede vloeren. Of het schuren en afwerken van uw vloer zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Als u heeft geïnvesteerd in een mooie houten vloer of parket, dan wilt u daar natuurlijk jarenlang van kunnen genieten. Daarom is het juiste onderhoud zo belangrijk. Daarmee blijft uw vloer mooi én verlengt u de levensduur. Met gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring zijn wij expert in het onderhoud van houten vloeren. Of u nou woont in Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht of Amsterdam, we komen graag bij u langs om uw vloer weer in topconditie te brengen.

Netjes, snel en secuur

Naast specialistische kennis beschikken wij over professionele apparatuur voor dieptereiniging. We werken snel, netjes en secuur, en uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Dat heeft belangrijke voordelen voor u: een perfect resultaat, weinig hinder en u mag de vloer op dezelfde dag alweer betreden.

Onderhoudsbeurt voor houten vloer

Vertoont uw houten vloer of parket sporen van gebruik, maar is er nog geen sprake van slijtage dóór de beschermlaag heen? Dan is een onderhoudsbeurt de manier om uw vloer weer mooi te maken. Uw vloer wordt intensief gereinigd en/of gepolijst en behandeld met onderhoudsolie voor een nieuw beschermlaagje.

Materialen van hoge kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend onderhoudsproducten en afwerkingsproducten van hoge kwaliteit. Voor een optimaal resultaat hangt de keuze daarvan af van de producten die reeds zijn toegepast op uw vloer. AV Vloeren is gespecialiseerd in: Royl van Rigostep. Daarnaast kunnen wij het onderhoud verzorgen voor vloeren die behandeld zijn met de producten van Lecol, Woca, Monocoat Rubio, Floor service, Aquamarijn, Bona en Osmo.

Onderhoudsprogramma voor houten vloer

Heeft u een druk leven en liefst helemaal geen omkijken naar de zorg voor uw vloer? Ook dat regelen we goed voor u, met een degelijk onderhoudsprogramma. U wordt geheel ontzorgd, wij houden uw vloer in topconditie. Kiest u bijvoorbeeld voor een tienjarig onderhoudsprogramma, dan krijgt uw vloer een jaarlijkse onderhoudsbeurt met onderhoudsolie of polish. In het tiende jaar volgt een grote onderhoudsbeurt inclusief opschuren zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet. En dat voor 50% van de reguliere prijs.

Afspraak vloerinspectie​

Wilt u graag een afspraak maken om uw houten vloer of parket vrijblijvend door ons te laten beoordelen
of wenst u de showroom te bezichtigen?

U kunt hiervoor gebruikmaken van onderstaand formulier.
Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 290 959 84 en per e-mail op info@avvloeren.nl.
Wij horen graag van u!

Wij onderhouden houten vloeren in heel Nederland. Bijvoorbeeld in Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen, Nieuwland, Kattenbroek, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Veenendaal, Barneveld, Bunschoten, Woerden, Doorn, Vinkeveen, Bilthoven, Leusden, Soest, Baarn, Breukelen, Hilversum, Bussum, Loosdrecht, Ede, Zeewolde, Naarden, Harderwijk, Nieuwegein Doorn, Ermelo.