Vloer laten plaatsen

Home » Vloer laten plaatsen
Met vele jaren ervaring is AV Vloeren expert in het leggen van alle soorten houten vloeren en parket, maar ook PVC-vloeren en laminaat. We nemen bovendien de tijd om u goed te adviseren, omdat we het belangrijk vinden dat u de vloer krijgt waarvan u nog jaren kunt genieten.
AV Vloeren staat voor kwaliteit en ambachtelijk vakwerk. Geen massaproduct, maar maatwerk, met zorg en aandacht gelegd. Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in het leggen van alle soorten houten vloeren en parket, maar ook PVC-vloeren en laminaat. Stelt u prijs op persoonlijk en op maat gesneden advies en vertrouwt u op een vakkundige en professionele uitvoering? Dan zit u bij ons beslist goed.

Wilt u meer informatie over de verschillende typen vloeren die wij plaatsen? Kijk dan bij:
Houten vloeren
PVC-vloeren
Laminaat vloeren

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij voorzien u graag van maatwerk advies, bij ons in de showroom of bij u thuis.

U kunt hiervoor gebruikmaken van onderstaand formulier.
Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 290 959 84 en per e-mail op info@avvloeren.nl.
Wij horen graag van u!

Wij plaatsen houten vloeren in heel Nederland. Bijvoorbeeld in Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen, Nieuwland, Kattenbroek, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Veenendaal, Barneveld, Bunschoten, Woerden, Doorn, Vinkeveen, Bilthoven, Leusden, Soest, Baarn, Breukelen, Hilversum, Bussum, Loosdrecht, Ede, Zeewolde, Naarden, Harderwijk, Nieuwegein Doorn, Ermelo.