PVC vloeren

Home » PVC vloeren
Steeds meer mensen ontdekken PVC-vloeren. En terecht! PVC-vloeren zijn sterk, stil en mooi. Ze zijn verkrijgbaar in vele unieke dessins met een natuurlijke look en feel.

Kies uit ons ruime aanbod PVC-vloeren, waarna wij de vloer van uw keuze vakkundig komen plaatsen.

Een PVC-vloer is een kunststof vloer (vinyl). PVC staat voor polyvinylchloride. Het is een dun en soepel materiaal van circa 2 tot 2,5 mm dik, verkrijgbaar in plank- en tegelformaat. Door de huidige natuurlijke dessins en structuren zijn PVC-vloeren haast niet meer te onderscheiden van een houten of stenen vloer. Ook zijn ze ijzersterk en makkelijk te onderhouden. Dat maakt PVC-vloeren bijzonder geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Een perfecte keuze in een stijlvol interieur.

PVC-vloer leggen

Het plaatsen van PVC-vloeren is precisiewerk dat u met een gerust hart aan onze ervaren en vakkundige vloerspecialisten kunt overlaten. Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur werken wij uitsluitend met PVC-vloeren en materialen van hoge kwaliteit. Binnen ons ruime aanbod vindt u producten uit het hogere kwaliteitssegment van diverse merken, waaronder Basic PVC, TFD PVC, Estrala PVC, Podium Pro 30 en Podium Pro 55.

Voordelen van PVC-vloeren

De betere PVC-vloeren zijn naast mooi ook praktisch. Dankzij de beschermende toplaag is de PVC-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Dat betekent: weinig slijtage en schoonmaken is zo gepiept. U kunt een PVC-vloer gewoon dweilen en hoeft er niet voorzichtig mee te zijn. Daarnaast is dit type vloer zeer hygiënisch en vochtbestendig. Ook heel geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer dus.

PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming

In combinatie met vloerverwarming zijn PVC-vloeren ideaal. PVC geleidt de warmte uitstekend, waardoor de warmte optimaal wordt afgegeven. Met andere woorden: uw woning voelt heerlijk behaaglijk aan, terwijl u een maximaal rendement heeft van uw vloerverwarming.

Onze PVC-vloeren zijn geluidsarm

Nog een groot voordeel van de betere PVC-vloer is de sterke geluidsisolatie. De geluidsdempende en waterdichte onderlaag van onze kwaliteitsmerken minimaliseert loopgeluiden en contactgeluiden. Een verlijmde PVC-vloer is nog stiller. Dat maakt ze zeer geschikt voor appartementen, en ook als u zelf thuis van uw rust wilt genieten is de PVC-vloer een echte aanrader.

PVC-vloeren ook voor traprenovatie

Daarnaast kan PVC ook perfect worden toegepast ter renovatie van uw traptreden. Meer informatie over traprenovatie.

Ruime keus in PVC-vloeren

AV Vloeren combineert kwaliteit en knowhow met een ruime keus aan dessins en structuren. Van zeer realistische steendessins en betonlook tot authentieke houtlook. Voel en ervaar het zelf in onze showroom.

Ideeën opdoen

Kom gerust eens langs in onze showroom, we geven u graag advies bij het uitzoeken van uw ideale PVC vloer. Daarnaast vindt u hier ook verschillende brochures over PVC-vloeren en opties.
Daarom kiest u voor PVC