Kies voor kwaliteit

Home » Kies voor kwaliteit
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe vloeren of het renoveren van bestaande vloeren, vakmanschap is de belangrijkste pijler van AV Vloeren.
Al sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten vloeren in alle denkbare patronen, van een tijdloos visgraatpatroon tot gerookt en stoer eiken. Ook verzorgen wij elke gewenste afwerking, zoals oliën, lakken, roken en kleuren, waarmee wij uw vloer een eigen identiteit geven.

Professioneel onderhoud

Als de nieuwe vloer is opgeleverd, houdt het niet op voor AV Vloeren. Wij geloven dat een vloer die goed wordt onderhouden een leven lang meegaat. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor professioneel onderhoud. Denk hierbij aan diepe reiniging van gelakte en geoliede vloeren (in 1 dag klaar) of het stofvrij schuren en afwerken van vloeren zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Materialen van hoge kwaliteit

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur werken wij uitsluitend met vloeren en materialen van hoge kwaliteit. U bent dus altijd verzekerd van de beste keus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs in onze showroom, voor inspiratie of advies.

Ervaren vloerspecialisten

Kiest u voor AV Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Geen massaproduct, maar maatwerk, met zorg en aandacht gelegd. Samen hebben wij, Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong, meer dan 50 jaar ervaring in het leggen van houten vloeren en parket. We nemen persoonlijk de tijd om u goed te adviseren, omdat we het belangrijk vinden dat u de vloer krijgt waarvan u nog jaren kunt genieten.

Dé vloerspecialisten in Amersfoort en omstreken

Goed om te weten over AV Vloeren:

Ambachtelijk en vertrouwd

Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring en staan voor AV vloeren. We komen graag bij u over de vloer.

Theo Leeuwenkamp is met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van vloeren uw deskundige aanspreekpunt. Welke vragen over vloeren u ook heeft Theo staat altijd met raad en daad voor u klaar!

Peter de Jong is van origine meubelmaker en antiekrestaurateur en sinds 2005 werkzaam in de parketbranche.