Laminaat vloeren

Home » Laminaat vloeren
Met laminaat kiest u voor de natuurlijke uitstraling van hout, maar dan met een aantal unieke eigenschappen. Het is een makkelijk te onderhouden vloerbedekking met hoge slijtvastheid.
En dankzij de gunstige prijs is laminaat een voordelig alternatief voor een houten vloer. AV Vloeren combineert een ruim aanbod laminaatvloeren met vakkundige en vertrouwde legservice.

Laminaat & onderhoud

Een ander groot voordeel van laminaat is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Voor het dagelijks onderhoud van laminaat volstaat het even over de vloer te gaan met een mop met wasbare microvezeldoekjes. Één maal licht vochtig onderhoud per maand is ruim voldoende om de laminaatvloer hygiënisch schoon te houden.

Over laminaat

Laminaat is een kunststof vloer die uit meerdere samengeperste lagen is opgebouwd. Het wordt zwevend gemonteerd, wat wil zeggen dat de vloer niet is verlijmd en dus ook verhuisbaar is. Laminaat ligt op een ondervloer waardoor dit type vloerbedekking minder geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

Voordelen van laminaat

Naast mooi is de huidige generatie laminaat ook onderhoudsvriendelijk. De speciale toplaag beschermt tegen slijtage, krassen en vuil. Ook is laminaat vochtbestendiger dan hout. Bovendien is het een voordelig alternatief voor een houten vloer: goedkoper in aanschaf én in onderhoud. Speciale onderhoudsbehandelingen zijn niet nodig. En met de juiste ondervloer wordt loop- en contactgeluid verminderd.

Vakkundige legservice

Kies uit ons ruime aanbod, waarna wij de vloer van uw keuze secuur en vakkundig bij u komen leggen. Maatwerk voor een aantrekkelijke prijs!

Ruime keuze in laminaat

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur werken wij uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Wij selecteren hiervoor de betere productlijnen van diverse merken, waaronder Meister en Kronotex. Vloeren waar u gegarandeerd jaren plezier van zult hebben.

Ideeën opdoen?

Kom gerust eens langs in onze showroom, we geven u graag advies bij het uitzoeken van uw ideale vloer. U vindt er ook verschillende informatieboekjes over laminaat.
Daarom kiest u voor laminaat